personlig takketale fra konfirmanden

Print Friendly, PDF & Email

Så gik turen til mig, og nu hvor jeg træder ind i de voksnes rækker, skal det jo fejres!
Derfor har jeg specielt inviteret jer i dag. Tak fordi I kunne kommeJ

Det hele startede jo en gang tilbage i 89’ da jeg lige var kommet til verden, en lille sød og dejlig pige.
Det eneste problem var, hvad skulle den dejlige lille pige hedde?
Efter at havde gået igennem diverse navneregister, stod valget mellem Kaja og Marie-Louise.
Men nej, ligner jeg måske en Kaja?
Så var det sådan at mor og far – går os under dæknavnene Marianne og Paul, de gik og ordnede vinduer, og kunne selvfølgelig ikke lade være med at tale om navne, til den dejlige lille pige.
Og efter lang tid og uenigheder nærmest skreg min far ’Så kald hende for fanden Fugemasse!’
Og det kom jeg så til at hedde, eller.. ikke helt, for jeg blev jo døbt Kitt – som er et andet ord for Fugemasse.
Tilbage til mig, lille og sød det var jeg, lille er jeg ikke mere, men sød.. den side holder jeg meget godt, pudser lige glorien..
Ak ja, som i et eventyr, jeg voksede og voksede og jeg gik fra dukker til drenge, wow, vidste slet ikke at det andet køn var SÅ tiltrækkende, noget af et spring, men det’ fedt ik’?
Tiden går klokken slår, og lidt op og ned ture har vi været igennem, men der skal mere end et vindpust til at skubbe familien Kehler af pinden.
Til alle jer der er mødt op her i dag, I betyder alle sammen meget for mig, på hver jeres måde, og derfor er I blevet inviteret.

Mor – du har altid været der for mig. Det sætter jeg pris på.
Du har støttet mig og hjulpet utrolig meget.
Når jeg er nede er du altid parat til at give et kram, og sige at alt nok skal blive godt igen.
Og du har lært mig næste alt det jeg ved i dag, og det sku ik’ så lidt.
Du har os altid sunget for mig inden jeg skulle sove ’sov sødt barn lille’ ja det har alligevel alt sammen betydet meget for mig, selv småting i daglig dagen..
Tak mor.

Far – du har lært mig at mænd også græder J
Du er den bedste far i verden, og ’hestehale eller ej, jeg elsker miiin far’
Jeg er stolt af at du er min far, du’ nede med de fede, gi’ mig five for det.
Og selvom far’ s lille prinsesse er blevet stor, vil hun altid huske på de godt stunder vi har haft sammen. Når du hentede mig i Trolderen’ og vi legede racerbil hjem, og når du kom ind om aftenen og skulle sige godnat og jeg havde gemt mig.. du var altid frisk på en gemmer..
Tak far.

Kristian – Du jo den store der skal bestemme, altså hvis det stod til dig.
Og håber du tager det på den gode måde, for lige meget hvad! Er du min yndlings store bror og vil altid være det, for du er sku god nok, og jeg elsker dig!
Sidste år var det jo din dag, og i år er det mig.
Det jeg ville sige var bare at du har altså en stor plads i mit hjerte.
Yndlings Kehler.

Ja Mulle – du er et mønster eksemplar på verdens dejligste lille bror.
Du kan have dine dage, men i det store hele er du jo glad og frisk, og dit gode humør smitter af, så det er altid skønt at være sammen med dig.
Min lille bror, og du skal vide selvom jeg ikke altid kysser dig er du stadig en del af mig og jeg elsker dig.
Tak for de gange du har giet lege med mig, og ja det har været hårdt nogle gange for prinsesse har vi leget tit J
Tak.

Og til den nærmere familie, det er jer der altid er der nå man har brug for jer, tak. Familie føs’ dage er aldrig det samme men hyggeligt er det, i er den bedste familie man kan tænke sig. Tak.

Og som sagt det er jo min store dag i dag, og jeg er meget glad for i er mødt op er for at fejre det sammen med mig, og ikke mindst tak for alle de flotte gaver.
Nu vil jeg til at slutte og håber på at få en forsat fed dag sammen med jer..

TAK!

Se også

Konfirmationsang til min ... Melodi:  Det er hammer hammer fedt Mel.: Det hammer, hammer fedt…… 1) Vi mange samlet er, at fejre Lullu der, i kirken lidt duperet, sin dåb har konfirmeret.
Ska’ vi ingen bajer... Melodi:  Du Da Du Da (Finn & Jacob) Ska’ vi ingen bajer ha’ uha uha Ska vi ingen bajer ha’ uha uha uha Hvad har vi dog gjort?
Fødselsdag/ konfrimation Melodi:  I Skovens Dybe Stille Ro ( alle gæsterne holder et lys, rejser sig , går venstre om bordet og stiller lyset foran xx ) Nu samles her
tak til mor og far Melodi:  Fra Engeland til Skotland Tak til Mor og Far Nu venner og familie det vistnok er på plads, at synge lidt for mor og far, så giv
Velkommen Melodi:  Nu går våren gennem Nyhavn Lad humøret blot slå gnister, nu vi samlet er til fest. Vi er Super-optimister, for det tjener alle bedst. Lok humøret frem
Vor brudgom ta`r sin brud... Melodi:  Pigen & Søndenvinden Vor brudgom ta`r sin brud i favn og ser på den lille, som nu fik navn. En glad familie, kan man se, og vi
2 x 50 års fødselsdag Kære___________________________________________________________ T illad os at invitere dig / jer til fest Lørdag d. O verrasket? – Okay men vi er begge blevet 50 X L er nu
En Tak for min konfirmati... Melodi:  Det hammer hammer fedt Mel. Det hammer hammer fedt. For mig der holdes fest –her kommer hver en gæst Traditionen må – man altid stole på Konfirmand
Af venner er nu samlet he... Melodi:  Ved Bov der slog en kugle mig Af venner er nu samlet her et væld – faldera, der rystes sammen ved en sang nu skal – faldera.
Venskabsvise Melodi:  Jeg plukker fløjlsgræs En venskabsvise vi her vil sjunge til lette toner i dur – i mol. For venskabsglæden den evigunge, skal synges ofte – i hundredfold.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *